Sisutuksellisia juttuja sitten tässä. Tällainen sai jäädä kun talo muuten laitettiin melkein kokonaan uusiksi. On vähän reissussa rähjääntynyt, ja joskus haisee ihan itsekseen savulle, mutta sopii niin näppärästi meidän tyyliin, ettei sitä kannattanut missään nimessä purkaa. Ja lämmittää mukavasti, kunhan nyt tulis niitä pakkasiakin joskus.

1294033.jpg

Hellan päälisen on vallannut lähinnä kynttilät ja muutama purkki...Kävyt on tietty kerätty omalta takapihalta ja metsästä johon tontti rajoittuu. Vähän oon saattanut ihastua noihin iittalan kivituikkuihin, olikohan niitä 25 kpl kertynyt :) On ne niin ihania ja rakastan kynttilöitä!

1294035.jpg

Puuhellan luukkujen vetimissä roikkuu joulukoristeiksi ostetut pallot, jotka on jäänyt sinne, ja saa varmaan ollakin ainakin kesään saakka.

1294030.jpg

Olkkarissa seinälle pääsyä odottelee taulut, jotka onkin oikeastaan aika kivat vaikka tossa takan muuria vastenkin. Bassokaiuttimen päällä on kaksi Ikean kukkavaasia, jossa sisustushiekkaa ja mustat kynttilät. Lisäksi ihanat superystävän joululahjaksi tekemät huovutetut pikkuiset kivet. Vanhan pärekorin ostin kirpparilta. Koiran löhöilytyynylle on unohtunut puruluu :)

1294032.jpg

Sitten vielä makupala takkahuoneesta, toinen mikä jäi taloon oli tämä takka, alunperin se oli sellainen oranssitiilinen, mutta sai pintaansa mustan mattamaalin, ja näyttää nyt satakertaa paremmalta. Sitäkin koristaa pari Kivi-tuikkua, jotka joulupukki toi, kiitos! Lisää takkahuoneesta myöhemmin, vielä se niin pahasti kesken ettei kehtaa laittaa edes makupaloja.

1294039.jpg

Ötyä.