ja niin kävi myös tänään askartelutapaamisessa täällä Hämeenlinnassa. Kiitos kaikille teille ihanille askartelijoille, jotka olitte mukana, oli taas mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin blogien taustalla ja oppia ihan parhaassa seurassa uutta. Kuten arvata saattaa, mun kameran kennolle ei ollut kovinkaan montaa kuvaa kertynyt, vaikka aloitinkin vahvasti kuvaamalla :) Oikeastaan yhtäkään onnistunuttta otosta ei ollut, ehkä se vaan on niin, että askartelija liikkuun lähes valonnopeudella tarvittaessa, eikä sen kuvaaminen ole ollenkaan niin helppoa kuin luulisi :)

Omasta pöytäseurueestani olin onnistunut saamaan kuitenkin tällaisen hymytyttöjen kerhokuvan.

1276368299_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taisi olla ne huonot jutut mitkä tässä naurattaa :) Kiitos tytöille seurasta ja jutuista. Kuvassa Kahvinaksu, elinarsku ja (ainakin vielä) blogiton Marika.

Minäkin sain jopa yhden sivun puuhattua luonnoksen avulla päivän aikana, kunhan saan sen kuvattua, niin laittelen tänne nähtäville. Toinen sivu odottelee tuossa viimeistelyä ja yksi ristiäiskorttikin on jo tullut tehtyä kotiin päästyäni.

Mutta mutta, vielä kerran kiitos kun tulitte kaikki ihmiset, ilman teitä olisi ollut melkoisen tylsää! Ehkäpä syksyllä uudestaan, kuka tietää?
Ja niin, ainiin! Mulle saa lähettää kyllä meiliin onnistuneita tai muuten vaan kivoja otoksia päivästä jos jaksaa!