Tällä viikolla inspiroiduttiin metallista. Tästähän olisi saanut vaikka kuinka hienoja metallimusiikki sivuja, mutta jostain syystä mun ajatukset pyörivät nyt jossain ihan muualla.

Tein sivun 6x6 koossa, vaikkei mulla ole vielä mitään albumiakaan hankittu siinä koossa. Tätä sivua tehdessä opin paljon: Crackle accent ei toimi valokuvan päällä (ainakaan mulla), Crackle accentia ei kannata levittää siveltimellä (jälki on kyllä ihan hauskan näköistä mutta se ei silloin krakleeraannu <- onko toi oikea sanakaan), valokuvasta voi pestä ja hieroa crackle accenttia pois jos kaduttaa. Kivoja kokeiluja tuli kyllä tehtyä, joskaan ei niin onnistuneita. 

1249014461_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olisin siis halunnut tähän valokuvaan sellaista vanhaa fiilistä, mutta se nyt jäi sitten vähän puolitiehen. Kuva kyllä krakleeraantui reunoiltaan ja osittain myös muualta, mutta hyväksi sitä ei voi missään nimessä sanoa. Käytin samaa accentia myös tuohon sydämeen, joka sitten päätti mennä ihan kippuralle. Huoh.

Metalliahan löytyy valokuvakulmista, norminiiteistä, haaraniiteistä ja kukkakoristeesta, jossa myös sivua pehmentämässä ystävän virkkaamaa kukkanen.

Nyt on pakko lähteä töihin!!!! Loma alkaa tänään, jee!