Pikkuhelistin on tehnyt uusimman haasteen.

Haaste # 26

KUVAN KÄSITTELEMINEN RONSKEIN OTTEIN /
Pikkuhelistin

Haasteen ideana on ottaa valokuva kunnon käsittelyyn. Tämä voi tarkoittaa mitä tahansa, mitä kuvalle voi fyysisesti tehdä. Voit repiä kuvaa tai leikata sen moneen osaan. Viilalla tai hiekkapaperilla voit hioa siitä pelkät reunat tai koko kuvan taustan, jolloin hiomaton kohta korostuu. Voit piirtää valokuvan päälle tai rajata siitä tussilla jotain oleellista, maalata kuvaan koristeita tai kirjoittaa siihen tekstiä. Ole rohkea ja leiki kuvien kanssa, tällainen ronski käsittely tuo työhön särmää!

2019420.jpg

 

2019432.jpg2019439.jpg2019460.jpg

Ihana haaste, oli kiva uskaltaa vähän enemmän ja enemmän repiä tai viilata kuvia. Tätä tekniikkaa varmasti tulen käyttämään myöhemminkin! Helistimen töitä olen sivusta ihaillut jo pitkään, en varmaan koskaan ihan samalle tasolle pääse, mutta virkistävää silti!

Mustat suikaleet ovat pahvia, joita tuunattu valkoisella puuvärillä vähän hempeämmiksi. Kuvia olen siis repinyt ja yhdistänyt näin kaksi kuvaa. Kuvien reunat on hiottu kynsiviilalla, josta tuo punainen värikin on ainakin osaksi peräisin. Lisäksi vähän siirtokuvia, "pitsipaperin" tekstejä ja kynsikoruja (dimangit, yllättäviä juttuja voi tarvittaessa käyttää askarteluun, kun sopivan kokoiset askartelu dimangit ovat lopussa...) ja sellainen siitä sitten tuli.

On muuten mukava olla taas mukana, viime viikko oli jotenkin huono mulle, ei taas ollu yhtään aikaa, ideoita, mojoa eikä valokuvia :)