Haaste # 24

PYSTYYN KÄÄNNETTY OTSIKKO /
Susanna

Sijoita otsikko pystysuoraan. Otsikko voi olla lyhyt tai pitkä, pienillä tai suurilla kirjaimilla tehty, valmiilla kirjaimilla tai käsin kirjoitettu, nurkkaan sijoitettu tai laidasta laitaan ulottuva. Voit sijoittaa sen oman mielesi mukaan, kokeile valokuvan laitaa tai pitkää paperin reunaa. Otsikon ei tarvitse kulkea alhaalta ylös, se voi yhtä hyvin kulkea myös ylhäältä alas. Eikä missään lue, etteikö otsikko voisi olla luettavissa myös peilikuvana.

1987604.jpg

Nyt en vaan saa ladattua enempää kuvia, mikä ärsyttää ihan sikana, koska olisin halunnut näyttää lähikuvista ne ainoat onnistuneet kohdat tästä sivusta. Eli siis otsikon close-upin ja tuon alimman kukkasen, joka on yhdistelmä huopalumihiutaletta, priman kukkasta ja helmikoristeita.  =( Muuten en pidä itse tuotoksestani yhtään. Vali vali.

Yhyy, alkaa taas olla kyllä aika haasteellista päästä osallistumaan näihin haasteisiin, kun olen tätäkin kolme iltaa koettanut saada ladattua. Mojo latailuun alkaa olla vähän kateissa, mene ihan hitsisti hyvää askarteluaikaa hukkaan. Kiukkua!

Voiskohan tämä kaikki johtua meidän nettiliittymästä, vai onko systeemissä oikeesti pahoja vikoja? Pohdin ma. Nyt askarteleen, se rauhoittaa.