Haastoin elinarskun 5€ haasteeseen, jossa siis tarkoituksena oli kasata toiselle vitosella pakki, josta saisi väsättyä ainakin yhden skräppisivun. Saatiin vihdoin pari viikkoa sitten vaihdettua pakit keskenämme, ja mulla oli ensireaktiona iloinen yllätys. Limeä, pinkkiä ja paljon materiaalia! Ainakin kaksi sivua syntyisi helposti. Tässä vaiheessa on hyvä harmitella, kun ei tajunnut kuvata pakin sisältöä... noooo... ehkä ens kerralla :)

Kun alkuinnostuksesta olin päässyt, niin huomasin materiaalit hyvin haastaviksi. Tämän ekan sivun kanssa tuskailin ties kuinka monta iltaa - ja mä inhoan sitä kun sivu jää kesken, syytä tai toisesta - revin, ompelin, liimasin ja vihdoin eilen irrotin siitä vielä yhden ärsyttävän huonon yksityiskohdan ja kas, se olikin valmis. Yritin ihan turhaan täytellä tuota tyhjää tilaa, kun sehän on näin ihan hyvä! Kuvaaja on kyllä luvattoman huono, mutta sille ei mahda mitään :)

1272904196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä toinen syntyikin kuvan löydyttyä ihan kuin itsestään. Ehkä, ihan vaan ehkä, tähän syynä on se, että sain eilen siivottua lähes kaoottiseksi muuttuneen askarteluhuoneeni. :) Koska homma ei kuitenkaan aina mene ihan putkeen, olin jo liimannut nuo neliöt kiinni ja kuvankin siihen päälle, kun muistin, että neliöiden reunathan piti kans ressata, hyvästi juuri lakatut kynnet :) Tässä kuvasta skräppäystä on estänyt vain se, että tuolta tytön takaa on pilkistänyt hänen äitinsä kasvot. Nyt siihenkin oli ratkaisu pakissa, tuollainen ihana BG:n blingkehys. ja ihanat tähtihaaraniitit oi oi!

1272904279_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haasteellisinta loppujenlopuksi olikin käyttää tuota aaltonauhaa. En olis uskonut! Samoin aakkoset tuntuivat varsinkin ekassa sivussa ihan kamalan hankalilta käyttää. Mutta hirmun kivaa oli. Odottelen innolla elinarskun toista sivua, ensimmäisen voitte käydä vilkaisemassa täältä.