On ollut vähän hiljaista askartelujen kanssa, paljon on suunniteltu ja kyllä myös ostettu ja kiitos Wiiks'lle myös saatu =), niistä kaikista myöhemmin.

Käytiin naisporukalla perjantaina Ikeassa, sieltä tarttu mukaan paljon kaikkea, tässä ensimmäiset, jotka on saatu jo paikoilleen:

1797773.jpg

Samaan sarjaan reelinkitankojen kanssa kuuluu (ja ehkä myös meille tulossa) katosta roikkumaan asennettava "ritilähylly", johon saa kanssa kaikkee tavaraa roikkumaan. Meille se tulee ehkä puuhellan päälle tai saarekkeen päälle, täytyy nyt vielä pohtia ja neuvotella asiasta.

Samaiselta reissulta sain myös vaatehuoneeseen peilin, ihanaaaaaaa! Niin ja tietty tuhottomasti kaikkee muutakin kivaa, ehkä askarteluunkin liittyvää, kunhan saisin kaiken vai järjestykseen ja suunniteltua tilat jne jne jne. Onneks lomalla ei tarvitse stressata mistään :)

Kuviakin tilailin tänään, ehkäpä saan tehtyä jossain välissä uusia skräppisivujakin... Niin ja hiljasta on ollut kortteiluiden kanssa, onneks synttäripileisiin on vielä yli viikko aikaa. Sanokaa mun sanoneen, mä teen sen kortin ko. juhlapäivän aamuna..

Nyt ötyä!