Mulla on aina ollut vilkas mielikuvitus ja oon miettinyt kaikkea ihan hassuakin. Tämän leiskan kuvasta vaan tulee sellainen olo, että pakkohan tuon rakennuksen on herätä henkiin, onhan sillä kasvotkin! Tulee jotenkin mieleen Liisa Ihmemaassa pelikorttien sotilaat tuosta talosta :)

1275386873_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Halusin hassutella myös sivussa muuten. Kokeilin Ikaalisten maalikurssin muistoja ruiskimalla maalia pohjakartonkiin ja valuttamalla pisaroita. Mutta enpäs tykännytkään siitä tämän sivun kohdalla, valkoiset roiskeet näytti ihan liian linnunkakalta, joten peitin suurimman osan niistä.

Halusin listata kaikkia hassuja ajatuksiani pitkästi tarinointiin ja piparireunainen paperi toimikin hyvin tässä tarinointilappuna. Ihanat öllimölli ympyrät - jotka on tietty koholla - on leikattu tuosta ihanasta örkkipaperista, jonka molempia puolia on käytetty yläosan roiskeiden peittelyyn. Vihreät huopakirjaimet yhdistettynä pinkkeihin kirjaimiin miellyttää nyt kovasti värisilmää, on niin kirpeä yhdistelmä!

Piparipaperista 1/4 päätyi sitten samansävyiseen nallekorttiin.

1275388265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukkanen on leikelty daisy-leikkurilla, ommeltu kasaan, sidottu takapuolelta rusettiin, vähän rutisteltu ja suihkautettu Glimmer Mistiä päälle. Pohjakartonkin on tämän pilkullisen toinen puoli ja tekstileimasin ihana BG:n minileima. Forever Frinedsin nallen ja "Birthday!"-tekstin olen värittänyt ProMarkereilla.

PS. vielä mahtuu mukaan Hämeenlinnan tapaamiseen!