Joka vuosi, uuden vuoden vaihtuminen tuntuu merkitsevän mulle entistä vähemmän. Ja nyt, kun kyseessä on vielä vuosikymmenen vaihtuminen, on tosi outoa, ettei tunnu yhtään missään. Siksi Inspiroidu-haaste tuntuikin alkuun tosi vaikealta. Ei ole mitään lupauksia, toiveita, ainakaan mitään se kummempia. Onneksi keksin, ettei niitä tarvikaan olla. 

Kokeilin myös ihan uutta skräppäyskokoa, ihanaa! Taidan olla rakastunut. Pahvi ei taida olla ihan standardi A4 koko, mutta sinne päin ainakin. 

1262174548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yleisön pyynnöstä tarinointi:

Ensi vuodelle en halua luvata mitään. Enkä toivoa mitään kummempaa. Haluan vaan elää elämää niinkuin se menee ja olla onnellinen siihen. Tyytyväinen elämääni ja kiitollinen kaikesta.

Lopputulos on ehkä vuoden suosikkini. Työ syntyikin uskomattoman kivuttomasti. Ja kaikkein parhainta saattaa olla se, että J-pukkini tuomat ihanat päivänvalolamput auttavat tällaista amatöörikuvaajaa saamaan melkein aina täydellisen kuvan <3. Kaikki samaa haluavat voivat surffata tänne. Mulla toimii ihan tavallisessa kattolampunvarjostimessa vain päivänvalopolttimo, samoin työvaloon vaihdettiin sellainen. Suosittelen.