Huih. Aika tuntuu suhahtelevan ihan huimaa vauhtia, mennään jo pitkälle yli puoliväliä helmikuussa, eikä musta ole kuulunut mitään. Oon vähän sairastellut ja messuillut Skräpteekin kanssa ensin Vantaalla Leimailutaivaassa ja sitten viime lauantaina Hämeenlinnan Häämessuilla. Molemmissa oli hirmun kivaa, vaikkakin aika kiireisiä päiviä olivatkin. Musta on niin kiva saada jutella teidän blogi-immeisten kanssa ihan livenä ja saada uusille blogeille kasvoja.

Myös mielettömiä uutisia kuului, kun mun minialbumi oli voittanut Inspiroiduhaasteen kuukauden kisan, en meinaa vieläkään uskoa moista! Kiitos!

Askartelurintamalla lähinnä on syntynyt Häämessuille matskua; kutsuja, menu- ja ohjelmajuttuja, hääkarkkirasioita, nimikylttejä ja lautasliinarenkaita mutta taisin kuitenkin ehtiä yhden ystävänpäiväkortinkin jossain välissä tekemään. Siitä ei tietenkään ole kuvaa...

Mutta sentään olin jotain huomannut kuvatakin - tällaisen muistikirjan vaikkapa sitten morsiamelle.

1266387438_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ainiin, vielä yks juttu. Skräpteekin verkkokauppa uudistuu; viimeistään maaliskuun alussa aukeaa uudistunut kauppa ihanine uutuuksineen!